Ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην Ελένη Τοπαλούδη έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της αποκάλυψε ο πατέρας της, Γιάννης Τοπαλούδης, με αφορμή τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους.
Ο Γιάννης Τοπαλούδης καθήλωσε και συγκλόνισε με τα λόγια του στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ».


Γιάννης Τοπαλούδης: "Αυτοί ήταν οι δύο πρώτοι δολοφόνοι της Ελένης"

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε πως η κόρη του έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της είχε μεταβεί μαζί με άλλες τρεις συμφοιτήτριές της στο Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου και είχε καταγγείλει τον βιασμό της. Αστυνομικοί του τμήματος δεν της έδειξαν τον σεβασμό που έπρεπε. Μάλιστα, ο κ. Τοπαλούδης τους χαρακτήρισε ως τους πρώτους δολοφόνους της κόρης του.

Χαρακτηριστικά είπε: «Εγώ θέλω να σταθώ σε ό,τι αφορά το δικό μας περιστατικό με την Ελένη μας, ότι είχε πάει την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε βιαστεί, ήταν 20 χρονών και βρήκε το θάρρος και πήγε με τρεις συμφοιτήτριές της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου», είπε αρχικά.

Για να συμπληρώσει: «Κι εκεί τι της είπαν ένας αστυνομικός και ένας αξιωματικός; Να πας να βρεις το βίντεο και να μας το φέρεις. Αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού. Και δυστυχώς, την επόμενη χρονιά, όταν έγινε το συμβάν της δολοφονίας της κόρης μου, πήγαν στην ανακρίτρια, αυτοβούλως, και έδωσαν κατάθεση γι’ αυτό το… περσινό συμβάν. Ίσως γιατί είχαν τη φωλιά τους λερωμένη».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα 

Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη για τη δολοφονία της 28χρονης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα