«Να γίνει ταξί το περιπολικό και ό,τι άλλο χρειαστεί για την προστασία του πολίτη», δήλωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης με αφορμή τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων. Νωρίτερα, το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο δείχνει την επίθεση του 39χρονου πρώην της άτυχης κοπέλας, καθώς και η τηλεφωνική συνομιλία της 28χρονης με αστυνομικό, ο οποίος στο αίτημά της απάντησε πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί». 

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τα κρίσιμα ερωτήματα για τα λάθη που οδήγησαν στη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής μπροστά στο Α.Τ. - Τι λένε οι Αρχές

«Θυμώνω πάρα πολύ. Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε έξω από το Τμήμα. Το περιπολικό, όταν υπάρχει κατάσταση ανάγκης, είναι υποχρέωση του Έλληνα αστυνομικού να κάνει το αυτονόητο. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο συνάδελφος ήταν να της πει να τρέξει στο τμήμα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής.

 «Ναι, να γίνει το περιπολικό ταξί και να προστατεύσει τον πολίτη. Είναι βίντεο αυτό; Να σκοτώνει μπροστά στη σκοπιά ο δολοφόνος το θύμα; Αλίμονο! Δεν υπάρχουν λόγια…», πρόσθεσε μιλώντας στο Mega.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ajwz0v9nld)