«Δεν υπήρχε θέμα με περιπολικό στην περιοχή, υπήρχε και ήταν σε υπηρεσία. Το ερώτημα είναι γιατί δεν κλήθηκε το περιπολικό αυτό να συνοδεύσει την κοπέλα», ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, σχετικά με το στυγερό έγκλημα έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, με θύμα μια 28χρονη κοπέλα, η οποία δολοφονήθηκε από τον 39χρονο σύντροφό της.

*Διαβάστε εδώ: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής από τον πρώην σύντροφό της - Την ώρα που μιλούσε με το "100" τη μαχαίρωσε

«Γίνονται λάθη και πρέπει να το διορθώσουμε, αλλά είναι χιλιάδες οι κοπέλες και γενικά οι πολίτες που έχουν εξυπηρετηθεί σωστά στα αστυνομικά τμήματα», πρόσθεσε.

«Η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και θα δοθούν απαντήσεις. Αν κάποιος πρέπει να έχει πειθαρχικές κυρώσεις, θα τις έχει», κατέληξε η εκπρόσωπος.


Γιώργος Καλλιακμάνης: Δεν έπρεπε να την αφήσουν να φύγει

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, επισήμανε ότι η φρουρός, 22 ετών, ήταν άπειρη κι αυτό φάνηκε από τους χειρισμούς της.

«Δεν έπρεπε να την αφήσουν να φύγει», υπογράμμισε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09tcdccore1)