Τα επόμενα βήματα στη δύσκολη πορεία της υγείας του νοσηλευόμενου στη ΜΕΘ τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα, μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη, εξετάζουν οι γιατροί στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» έπειτα από τις πρώτες απεικονιστικές εξετάσεις, οι οποίες αξιολογήθηκαν ως καλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο βήμα για τους γιατρούς θα είναι η προσπάθεια να προχωρήσουν σε αποσωλήνωση του γνωστού τραγουδιστή.


Διαβάστε ακόμα: Δημήτρης Κόκοτας: Προσπάθησαν δύο φορές να τον ξυπνήσουν οι γιατροί



Σε κάθε περίπτωση, όπως εξηγούν νοσοκομειακές πηγές, πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται σταδιακά και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται εύκολη. Οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται συγκρατημένοι για την έκβαση της περιπέτειας υγείας του 56χρονου Δημήτρη Κόκοτα, μετά τη συμπλήρωση των πρώτων κρίσιμων εικοσιτετραώρων, καθώς γνωρίζουν ότι η εικόνα μιας καλής αξονικής τομογραφίας δεν αρκεί για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, λόγω της συνολικής επιβαρυμένης εικόνας του ασθενούς.
Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09rq0nmqx75)


Σύζυγος Δημήτρη Κόκοτα: «Κρατάμε μια επιφύλαξη»

Η σύζυγος του τραγουδιστή Κατερίνα Κόκοτα ανάφερε ότι το θετικό είναι πως υπάρχει μια ελάχιστη, έστω και μικρή, βελτίωση κάθε μέρα. «Οι γιατροί σίγουρα είναι επιφυλακτικοί, γιατί ο τρόπος που θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την καλή του κατάσταση θα είναι πολύ αργός, για να είναι ασφαλής, γιατί ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που πέρασε. Μας ζητάνε μεγάλη υπομονή, δηλαδή, με όποιον γιατρό κι αν μιλήσαμε, μας ζητάνε απλά υπομονή, να περιμένουμε, να έχουμε υπομονή».

«Η προσωπική μου ελπίδα είναι ότι, εφόσον μου λένε οι γιατροί ότι είναι μια σταθερή κατάσταση, καταλαβαίνω ότι μου δίνεται μια ελπίδα πως θα πάει καλά, αλλά πάντα συγκρατημένα μέχρι να ολοκληρωθεί. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, παρότι έχουν γίνει δύο αξονικές που γνωρίζετε κι έχουν βγει καλές, πάντα κρατάμε μια επιφύλαξη μέχρι να δούμε και το αποτέλεσμα, όταν σιγά σιγά θα ξυπνήσει. Μπαίνουμε το μεσημέρι και τον βλέπουμε και την ίδια ώρα μάς ενημερώνουν και οι γιατροί. Εγώ μένω εκεί όλη μέρα ουσιαστικά, γιατί νιώθω εγώ καλά, γιατί νιώθω ότι είμαι κοντά του κατά κάποιον τρόπο» πρόσθεσε.

«Το παιδί είναι με τη μαμά μου, με τη γιαγιά. Μαμά, παππούς, οι αδελφές μου, ευτυχώς έχω πολλούς ανθρώπους εδώ και βοηθάνε» κατέληξε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09gw9erbnr5)

Δημοσιεύθηκε στην Ontime