Σοκάρει η δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/4) στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα την πρώην σύντροφό του με μαχαίρι σχεδόν έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Η 28χρονη γυναίκα δέχτηκε επίθεση από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα με το που εξήλθε από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοκομομείο «Γ. Γεννηματάς». Για το συμβάν διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Καλλιακμάνης: Πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε

«Οι πληροφορίες λένε ότι ήταν πριν μαζί, είναι ο πρώην σύντροφός της. Είναι από τα περιστατικά που η γυναίκα λέει εγώ δεν θέλω να συνεχίσω μαζί σου και ο κακοποιητής, αυτός ο άνθρωπος που δεν μπορεί να το ανεχτεί αυτό, δεν μπορεί να ανεχτεί ότι η γυναίκα φεύγει, πήγε με το μαχαίρι και την έσφαξε», είπε μιλώντας στο Mega ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

«Γίνεται προανάκριση να δούμε πώς ακριβώς έγινε. Πληροφορίες λένε ότι πήγε στο τμήμα η γυναίκα και μετά, όπως βγήκε, την περίμενε. Βλέπουμε ότι στα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κάποιοι έχουν ξεφύγει εντελώς και μπροστά στην παρόρμηση που νιώθουν και την επιθετικότητα, σκοτώνουν. Εγώ δεν θα την άφηνα να φύγει από το Α.Τ.».

Όπως λέει ο ίδιος, ζήτημα και σε αυτά τα περιστατικά είναι η υποστελέχωση των Α.Τ., τα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αιτήματα των πολιτών.

«Ένας αξιωματικός υπηρεσίας και ένας σκοπός, αυτό είναι στα περισσότερα αστυνομικά τμήματα. Υπάρχει πρόβλημα. Η Αστυνομία πρέπει να μπορεί να αντεπεξέλθει όταν συμβεί κάτι».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09brhisv81d)