Στην αντεπίθεση πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου και προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος της δικηγόρου του πρώην συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, σχετικά με το αίτημα προστασίας που υπέβαλε στο δικαστήριο.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας, είπε πως η κατηγορούμενη μηνύει την δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη για συκοφαντική δυσφήμιση.

*Διαβάστε εδώ: Μάνος Δασκαλάκης: Πλέον συνδέω τους θανάτους των παιδιών με τους χωρισμούς μας - Πέθανε η Τζωρτζίνα και η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγαινε σε χαρτορίχτρες


Αλέξης Κούγιας: Εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει διαπραχθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο

«Ακούστηκε εδώ το εξής συκοφαντικό, ότι δήθεν η κυρία κατηγορούμενη με τα προβλήματα υγείας που έχει, με 6 αστυνομικούς να τη φυλάνε, επιτέθηκε σε έναν ογκώδη άνθρωπο. Θα βγει από το παράθυρο του Κορυδαλλού να επιτεθεί στον Δασκαλάκη; Τη μηνύει για συκοφαντική δυσφήμηση», είπε ο Αλέξης Κούγιας με την δικηγόρο του Μάνου Δασκαλάκη να επιφυλάσσεται να καταθέσει αντίθετη μήνυση.

Επίσης, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης ζήτησε να εξετάσει τον Μάνο Δασκαλάκη σε επόμενη συνεδρίαση αγορεύει στην πρώτη δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Ως δικηγόρος της κυρίας κατηγορουμένης θέλω να πω οτι εις βάρος της έχει διαπραχθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο και για το ίδιο αδίκημα δικάζεται συγχρόνως σε δυο δικαστήρια. Δεν μπορεί να ειναι παρούσα σε δυο δικαστήρια, και ειδικά όταν αυτά εκδικάζονται ταυτόχρονα», είπε ο κ. Κούγιας.

Το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να γίνει δεκτό το αίτημα του κ. Κούγια, προκειμένου να εξεταστεί ο Μάνος Δασκαλάκης από τον ίδιο σε άλλη δικάσιμο και θα συνεχίσει με την εξέταση του πατέρα του.