Το απόλυτο viral έγιναν στα social media, και κυρίως στο TikTok, τις τελευταίες εβδομάδες τα βίντεο του Scorpios Music Bar, του μικρού μπαρ στην Καλλιθέα, μετά το βίντεο που είχε ανεβάσει το μαγαζί στο προφίλ του, με την ατάκα που ακουγόταν με ξενική προφορά: «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; To Scorpios είναι για εσένα!».

Έκτοτε, το προφίλ του Scorpios Music Bar δέχεται «πόλεμο», ενώ μάλιστα, «έπεσε», παρά τις δεκάδες εκατομμύρια προβολές και αλληλεπιδράσεις.

Διαβάστε ακόμα: ΕΛ.ΑΣ.: Το μήνυμα για την Kαθαρά Δευτέρα εμπνευσμένο από το... Scorpios Music Bar - ''Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό;''


Scorpios Music Bar: «Οι σκορπιοί είναι πάρα πολύ δυνατοί. Και πάμε μπροστά» λένε οι εργαζόμενες

Ειδικότερα, μετά από αναφορές το Scoprios Music Bar στο tiktok έκλεισε, αλλά η ομάδα του μαγαζιού επανήλθε με νέο λογαριασμό, που ονομάζεται «scorpiosmusicbarbackup». Η γυναίκα που παρουσιάζει τα βίντεο, λέει «μας ρίξατε το προφίλ, αλλά δεν μπορείτε να μας κάνετε ζημιά. Οι σκορπιοί είναι πάρα πολύ δυνατοί. Και πάμε μπροστά. Μπαμ». Ενώ στη συνέχεια, καλεί τον κόσμο να ακολουθήσει και προωθήσει αυτό το νέο προφίλ στο οποίο υπάρχει φυσικά και το πρώτο εμβληματικό βίντεο που είχε κάνει… θραύση!

@scorpiosmusicbarbackup

Η ομάδα του σκορπιού είναι δυνατή και δεν μπορούν να μας ρίξουν μπαμ!💣 #scorpiosmusicbarathens #girls #μπεςφοργιου

♬ original sound - scorpiosmusicbarbackup

Σε ένα από τα υπόλοιπα βίντεο, η γυναίκα που μας ξεναγεί στο μικρό μπαρ της Καλλιθέας μας γνωρίζει και τις κοπέλες που εργάζονται στο μαγαζί, δύο εκ των οποίων είναι από τη Ρωσία.

Πάντως, μετά από αυτό το βίντεο ήρθε η διευκρίνιση πως «το μαγαζί μας δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλικές υπηρεσίες», για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις.

@scorpiosmusicbarbackup

Μας κατέβασαν το προφιλ οπότε το ξανα ανεβάζουμε! Αν θέλεις κάπου να διασκεδάσεις να πιεις ποτο και να γνωρίσεις τα κορίτσια μας σκορπιός είναι για σένα! #scorpiosmusicbarathens #girls #μπεςφοργιου

♬ original sound - scorpiosmusicbarbackup

 

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως γίνεται με τα viral του TikTok, έτσι και τώρα το «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιεις ποτό; Σκορπιός είναι για σένα.» έγινε γρήγορα το απόλυτο trend, κάνοντας εκατομμύρια προβολές τις προηγούμενες ημέρες.

Πολλοί διάσημοι, όπως η Ιωάννα Τούνη, ο Γιώργος Μπόγρης από το νέο του μαγαζί στο Μικρολίμανο, το Θηρίο, το καστ του Σασμού και πολλοί ακόμα το δανείστηκαν για τα δικά τους concept stories και το αναπαρήγαγαν, μετατρέποντάς το στο απόλυτο σλόγκαν των ημερών.

Δείτε βίντεο με διάσημους και μη που μιμήθηκαν το viral των τελευταίων ημερών:

@danouuz

Replying to @Ηβηηη 😂😂😂

♬ original sound - Danae Pappa
@j.touni

Τα Σαββατόβραδα μας 😂❤️🦂 @Emily Alexia @JokesOnyou

♬ original sound - user63689005816
@lohan_nightclub

Αν θελεις καπου να πας να διασκεδάσειςκαι να πιεις ποτο τοτε το μαγαζι μας ειναι για σενα!😄 #LohanNightclub #LohanAthens #NightClub #Lohan #Athens

♬ original sound - user63689005816
@feliciatsalapati

Ντύναμη💪🏼 @Kostas Maliatsis @erifraft #fyp #fyp #radioshow #mornikrou

♬ original sound - user63689005816