"Ράκος" είναι ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στο Μενίδι, στο οποίο εμπλέκεται ο Γιάννης Ξανθόπουλος, με τον ίδιο να καταλογίζει τις ευθύνες του δυστυχήματος στον γνωστό τραγουδιστή.

Ο πατέρας του νεκρού νεαρού ζητάει να τιμωρηθεί ο Γιάννης Ξανθόπουλος. «Δεν υπάρχει πιο άδικα από το να φύγει ένας τίμιος άνθρωπος, να πάει πέντε ώρες στη δουλειά του και να φύγει έτσι. Έχω μάθει ότι φταίει ο τραγουδιστής. Όχι φταίει… Παραφταίει! Γρήγορα, με ταχύτητα. Χωρίς φρένα, έπεσε και έφαγε σχεδόν δύο ζωές», είπε στο MEGA.

Η στιγμή που το όχημα του οδηγού που αναζητείται παραβιάζει το STOP και μπαίνει στη Δεκελείας, είναι η στιγμή που ο Γιάννης Ξανθόπουλος στρίβει το τιμόνι αριστερά, ενστικτωδώς, όπως έχει αναφέρει, και μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

«Πώς δεν είχε όνειρα; Δεν είχε όνειρα ένα παιδί 19 χρονών; Βέβαια θα κινηθούμε νομικά. Δεν έφαγαν έναν άνθρωπο; Και για τα σκυλιά κινούνται νομικά. Θέλουμε να πάρουν την τιμωρία τους, αυτό που τους αξίζει», ανέφερε ο πατέρας.

Γιάννης Ξανθόπουλος: Έτρεχε με σχεδόν 100 χιλιόμετρα την ώρα

Ειδικοί που είδαν τις εικόνες, σύμφωνα με το MEGA, εκτιμούν την ταχύτητα στο τζιπ του τραγουδιστή κοντά στα 100 χιλιόμετρα την ώρα. Φαίνεται να πατάει φρένο, χωρίς όμως να μπορεί να επαναφέρει το όχημα στο σωστό ρεύμα, πριν από τη σύγκρουση.

Ο 19χρονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η μητέρα του.

Η οικογένεια του θύματος είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά. Ζητάει να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες της τραγωδίας και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται για το δυστύχημα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cztl0pyjjyqh)