Θρήνος και πένθος στο Μενίδι για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης. Όπως είναι γνωστό στο τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος. Φίλοι του 19χρονου αφήνουν ένα λουλούδι στον τόπου του δυστυχήματος, μην μπορώντας να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

Πίσω από το σημείο όπου σκοτώθηκε ο νεαρός, οι φίλοι του άφησαν μια φωτογραφία του.

Σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 20χρονος οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, ενώ ο Γιάννης Ξανθόπουλος υπεβλήθη σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί διάσειση.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czrzby10ofwp)

Πώς έγινε το τροχαίο

Το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Δεκελείας.

Ειδικότερα, το τζιπ που οδηγούσε ο νεαρός τραγουδιστής συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι. Από τη σύγκρουση «έχασε» τη ζωή του ο 19χρονος οδηγός του οχήματος, ενώ ο δεύτερος νοσηλευεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, καθώς φέρει σοβαρότατα τράυματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, πήγες από την Τροχαία αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος που φέρεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα προσπάθησε να αποφύγει αυτοκίνητο που παραβίασε STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δυο νεαροί. Το αυτοκίνητο των 19χρονων, οι οποίοι πήγαιναν για δουλειά στην κάβα που εργάζονται, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.