Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στην Αριδαία, με αποτέλεσμα δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 20 και 21 ετών, να χάσουν τη ζωή τους και ένας ακόμα 20χρονος νεαρός να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την Τρίτη (12/03) λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Κωνσταντίας - Εξαπλατάνου, στην περιοχή της Αριδαίας (Δήμος Αλμωπίας) στην Πέλλα, όταν ο οδηγός του οχήματος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει σε περίφραξη. Συγκεκριμένα, αρχικά έπεσε σε τσιμεντένια μάντρα σχολείου και ακολούθως σε κολόνα φωτισμού, όπου ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό των ατόμων, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Και οι τρεις νεαροί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, ωστόσο ήταν ήδη αργά για τους δύο επιβάτες, αφού οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 20χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Έδεσσας, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνώνται από το Α.Τ. Αλμωπίας.

Ακολουθούν εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος:

pella6


pella5


pella1

pella2

pella3

pella4