Βαρύ το κλίμα στην Κωνσταντία Αλμωπίας Πέλλας, καθώς ολόκληρο το χωριό θρηνεί τον αδόκητο χαμό δύο νέων ανθρώπων, του 20χρονου Κώστα και του 19χρονου φίλου του Νίκου, σε τροχαίο δυστύχημα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δύο παλικάρια, ο 20χρονος Κώστας και ο 19χρονος Νίκος, έχασαν τη ζωή τους σε στροφή του δρόμου προς την Αριδαία, όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σιδερένια κολόνα και τσιμεντένια μάντρα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, οι οποίες μετέφεραν τους τρεις νεαρούς στο νοσοκομείο. Δυστυχώς, για τον Κώστα και τον Νίκο οι προσπάθειες των γιατρών απέβησαν άκαρπες, καθώς κατέληξαν ακαριαία.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Έδεσσας και, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Η κηδεία των δύο άτυχων παιδιών θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στις 4 μ.μ. στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Κωνσταντία Αλμωπίας.

Η είδηση του θανάτου των δύο νεαρών έχει συγκλονίσει την Κωνσταντία Αλμωπίας και ολόκληρη την περιοχή. Η οικογένεια, οι φίλοι και όσοι τους γνώριζαν έχουν βυθιστεί στο πένθος.