O 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα που κατηγορείται για ασέλγεια της 4χρονης κόρης του, αρνείται τα πάντα και τονίζει πως έπεσε θύμα πλεκτάνης.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε πως «δεν τολμώ καν να το ξεστομίσω αν το έκανα αυτό. Να σαπίσω στη φυλακή. Το περιβάλλον και ο περίγυρος της συζύγου μου φταίνε για όλα».

Λάρισα: "Λόγω των προβλημάτων που είχα με τη γυναίκα μου, το παιδί έχει αναπτυξιακά προβλήματα"


«Το παιδί το είχα παραλάβει χτυπημένο. Φύγαμε 10.30 και πήγαμε για τραμπολίνο. Φτάσαμε εκεί μετά τις 11. Κλείνανε οι άνθρωποι και επειδή με ξέρανε οι άνθρωποι μου είπαν να κάτσουμε. Μετά ήθελε να δει τα τρένα και πήγαμε σε ένα σημείο, πολυσύχναστο, και κοιτούσαμε τα τρένα. Το παιδί δεν μπορεί να δαγκώσει καλά, έχει τερηδόνα και πέτρα από αμέλεια της μητέρας του. Αργεί να φάει. Την τάιζα. Δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, την τρώει με το ζόρι επειδή πονάει. Κατέβηκα να πετάξω τα μωρομάντηλα», ανέφερε στον Alpha στη συνέχεια ο πατέρας της 4χρονης.

«Το παιδί φοράει ακόμα πάνα, λόγω των προβλημάτων που είχα με τη γυναίκα μου, το παιδί έχει αναπτυξιακά προβλήματα. Δεν το έπλυνα ποτέ το παιδί όπως λένε, είναι ψέματα. Ποτέ δεν το έκανα μπάνιο με κρύο νερό στον παιδότοπο», είπε ο γιατρός για τις κατηγορίες.

"Το χτυπάνε το παιδί", δηλώνει ο 47χρονος γιατρός

«Ακόμη και όταν το παίρνω το παιδί είναι καθοδηγούμενο. Το χτυπάνε το παιδί. Η σύζυγός μου, όταν τη γνώρισα, ήταν παντρεμένη και δήθεν στα χωρίσματα. Λυπάμαι που το λέω, παρότι ενεργεί δόλια, μεγάλωσε με πολλά ψυχικά τραύματα. Ποτέ δεν σήκωσα χέρι στο παιδί μου, παρά μόνο όταν χτύπησε το παιδί ενώ ήταν βρέφος. Είχαμε προβλήματα και πριν παντρευτούμε. Της έλεγα να μη δημιουργεί φασαρίες μπροστά στο παιδί», συνέχισε ο γιατρός.

«Είναι δυνατόν να έκανα εγώ αυτό το πράγμα στο παιδί; Αν το έχω κάνει να σαπίσω στη φυλακή. Είναι ένα παιδί που περίμενα να έρθει πώς και πώς να έρθει. Είναι ο μοναδικός μου κληρονόμος. Βγάλτε την αλήθεια στη φόρα. Με κρατάνε χωρίς αποδείξεις. Αν μπορώ να δώσω ένα ψεγάδι, ήταν επειδή ήμουν υπερπροστατευτικός», κατέληξε ο κατηγορούμενος γιατρός.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czrtdw8ykv2x)