Την ώρα που ο 47χρονος γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του στη Λάρισα, κρίθηκε προφυλακιστέος, βίντεο ντοκουμέντα είδαν το φως της δημοσιότητας

Στο πρώτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που μετέδωσε το MEGA και το Live News, φαίνεται ο 47χρονος να είναι με την κόρη του σε έναν παιδότοπο στην Πιερία και να παίζει.

Το βίντεο φέρεται να καταγράφεται λίγη ώρα πριν μπει ο 47χρονος με την κόρη του στο αυτοκίνητο και ασελγήσει πάνω τους (όπως κατηγορείται).

Ο ιδιοκτήτης του παιδότοπου ήταν αυτός που κατήγγειλε πως είδε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο.

Το βίντεο φέρεται να καταγράφεται λίγη ώρα πριν μπει ο 47χρονος με την κόρη του στο αυτοκίνητο και ασελγήσει πάνω τους (όπως κατηγορείται). Ο ιδιοκτήτης του παιδότοπου ήταν αυτός που κατήγγειλε πως είδε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού μέσα στο αυτοκίνητο. με τον ίδιο και να βρίσκεται με το κοριτσάκι για πολύ ώρα στο αυτοκίνητο του. Την ίδια ώρα νέες μαρτυρίες αποκαλύπτουν τις πολύ κακές σχέσεις του κατηγορούμενου με τη σύζυγο του.

Στο δεύτερο οπτικό υλικό, ο 47χρονος εμφανίζεται να έχει πάρει το παιδί του και να κάθονται στο αμάξι του για αρκετή ώρα. Μετά από λίγο, καταγράφεται να βγαίνει από αυτό και να πετάει κάποια χαρτιά. Οι Αρχές έχουν, στο μεταξύ, εντοπίσει μωρομάντηλα μέσα στο όχημα του γιατρού και γίνεται έρευνα για βιολογικό υλικό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cznkbz3mpu9l)

Διαβάστε σχετικά: Ασέλγεια σε 4χρονη στη Λάρισα: Ο 47χρονος υποστηρίζει ότι όσα λέει η κόρη του είναι κατευθυνόμενα από τη μητέρα της

Σύμφωνα με τον ALPHA, όπου μίλησε ο ιδιοκτήτης παιδότοπου όπου πήγαινε ο 47χρονος με την κόρη του, ο γιατρός είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά και μάλιστα υπάλληλοι είχαν εντοπίσει τον άνδρα να κάνει μπάνιο το παιδί στις τουαλέτες.

Λάρισα: «Ο γιατρός είχε περιέργη συμπεριφορά στον παιδότοπο»

Παράλληλα, η εκπομπή του Alpha αποκάλυψε και τη μαρτυρία ιδιοκτήτη παιδότοπου, ο οποίος φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Υποστήριξε ότι ο γνωστός γιατρός είχε γενικά περίεργη συμπεριφορά όταν πήγαινε με την 4χρονη στον παιδότοπο: έφερνε δικά του σκεύη και τα παιχνίδια τους ήταν ιδιαίτερα. Μάλιστα, ανέφερε ότι υπάλληλοι του παιδότοπου τον είχαν δει να κάνει μπάνιο την κόρη του στις τουαλέτες με κρύο νερό.

Ο άνδρας ανέφερε ακόμα ότι ένα βράδυ πέρασαν από τον παιδότοπο και πήρε ένα τόστ για το παιδί. Έφυγαν από το κατάστημα, μπήκαν στο αμάξι, όμως δεν αναχώρησαν και παρέμειναν στο αυτοκίνητο για κάμποση ώρα. Ο ιδιοκτήτης του παιδότοπου πέρασαν δίπλα από το όχημά του και παρατήρησαν ότι τα τζάμια ήταν θολά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cznjyb5uzwy1)

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος γιατρός της Λάρισας, προφυλακίστηκε για την υπόθεση ασέλγειας, ενώ η 4χρονη κόρη του εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο

Στην απολογία του, πάντως, υποστήριξε πως η κόρη του κακοποιείται και πως είναι «δασκαλεμένη» από τη μητέρα της

Οι Αρχές αναμένουν τώρα τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό που συνέλλεξαν από το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου, αλλά και τα αποτελέσματα από την παιδιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Στο μεταξύ, νέες μαρτυρίες ήρθαν στο φως για τη δράση του 47χρονου. Βίντεο που δημοσιεύει το Mega απεικονίζει ένα από τους τσακωμούς του πρώην ζευγαριού. Συγκεκριμένα, όταν ο πατέρας του παιδιού επισκέφτηκε την πρώην σύζυγό του προκειμένου να παραλάβει την κόρη του, εκείνη – όπως ισχυρίζεται ο ίδιος – δεν του έδινε το παιδί και του επιτέθηκε κρατώντας πέτρες στα χέρια της.

Στο συμβάν ήταν παρόντες και ο πατέρας της πρώην συζύγου του, ο οποίος του άσκησε λεκτική βία, αλλά και ο νυν σύντροφός της, ο οποίος εμφανίζεται να κρατά καδρόνι στο χέρι.

«Το παιδί γινόταν μπαλάκι στα αστυνομικά τμήματα», υποστήριξε ο δικηγόρος του 47χρονου, Γιάννης Αργυρόπουλος.

Το χρονικό της φρίκης στη Λάρισα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο γιατρός συνελήφθη στη Λάρισα έπειτα από καταγγελία πολίτη αλλά και της πρώην συντρόφου του και μητέρας του παιδιού. Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα από το βιολογικό υλικό που συνέλλεξαν οι Αρχές από το αυτοκίνητο του κατηγορουμένου.

Η καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του μόλις 3,5 ετών κοριτσιού έγινε από πολίτη, ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα, από το σημείο που ο πατέρας είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του και τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο πολίτης ανέφερε ύποπτη συμπεριφορά, λέγοντας πως ο κατηγορούμενος και η μικρή ήταν για ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, εντός του οποίου ασελγούσε στο κορίτσι.

Σημειώνεται πως και η μητέρα του παιδιού υπέβαλε σε βάρος του κατηγορούμενου έγκληση, καθώς, όπως ή ίδιας υποστηρίζει – ο πρώην σύζυγός της καθυστέρησε να επιστρέψει το παιδί στο σπίτι, όπου διαμένει μαζί με τη μητέρα του.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος επέστρεψε την ανήλικη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, αντί στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, όπως ορίζει η πράξη συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής τέκνου.

Ο 47χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Κατερίνης, όπου και κρίθηκε προφυλακιστέος.