Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση του πατέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», που ζούσε σε πρωτόγνωρες συνθήκες, σε λαγούμια, στην ορεινή Κορινθία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε σήμερα, Δευτέρα, ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το Πρωινό», ο 15χρονος γιος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», που ζούσε μαζί με την οικογένειά του σε λαγούμια στην ορεινή Κορινθία υπό άθλιες συνθήκες, το έσκασε από τη δομή ψυχικής υγείας, όπου φιλοξενείται.

Διαβάστε ακόμα: Ορεινή Κορινθία: Αναβλήθηκε η δίκη του 45χρονου "παλαιοχριστιανού" λόγω παρέλευσης ωραρίου

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» αναρωτήθηκε πώς γίνεται σε μια δομή, όπου υποτίθεται ότι ο γιος του προστατεύεται, να μπορεί να το σκάσει τόσο εύκολα.

Ακόμη, κατηγόρησε τις Αρχές ότι προσπαθούν να του φορτώσουν αδικήματα που δεν έχει διαπράξει, όπως αυτό της αιμομιξίας.

"Παλαιοχριστιανός": "Το παιδί την κοπάνησε, είναι περίπλοκη η κατάσταση"

«Το παιδί την κοπάνησε, είναι περίπλοκη η κατάσταση, δεν ξέρω αν ήταν και στημένη. Την ευθύνη του παιδιού δεν την είχα εγώ, πώς να υποκίνησα εγώ την κατάσταση;», είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες είχε δοθεί εντολή το παιδί να μεταφερθεί από το νοσοκομείο σε κοινωνική δομή στον Πειραιά.

Βάσει αυτής της εντολής ο 15χρονος θα μπορούσε να έχει επικοινωνία με τον πατέρα του, παρουσία κοινωνικής λειτουργού. Έτσι και χθες πήγαν στο σημείο, όπου είχε δοθεί το ραντεβού με τον πατέρα του και κάποια στιγμή ξέφυγε της προσοχής και εξαφανίστηκε.

Το παιδί αγνοείται, αλλά έχει μαζί του το κινητό του. Την ίδια ώρα, στην κοινωνική λειτουργό ασκήθηκε μήνυση για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czqrvsyfxkp5)