Αναβολή πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του 45χρονου παλαιοχριστιανού, που έμενε σε λαγούμια στην περιοχή της  Ορεινής Κορινθίας μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά τους, λόγω παρέλευσης ωραρίου.

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός θα κληθεί  ενώπιον της δικαιοσύνης, να δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που τα παιδιά του δεν φοιτούσαν σε σχολείο, ενώ στον χώρο όπου ζούσαν βρέθηκε και οπλισμός.

Ορεινή Κορινθία: Βρήκε σπίτι στον Πειραιά για να μείνει με την οικογένειά του ο 45χρονος 


Σε βάρος του παλαιοχριστιανού Μανώλη Καλαϊτζιδάκη έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράβαση του νόμου περί απείθειας και περί υποχρωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο. Οι συνθήκες υπό τις οποίες είχε επιλέξει ο 45χρονος να ζει μαζί με την οικογένειά του ερευνώνται σχετικά με το αν είναι κατάλληλες για να ζουν και να μεγαλώνουν εκεί παιδιά.

Στην περιοχή όπου ζούσε η πολύτεκνη οικογένεια, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας εντοπίστηκαν όπλα και σφαίρες κρυμμένα σε τάφρο 30 μέτρων, κάτω από παράπηγμα, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως σπίτι.

Την ίδια ώρα ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης γνωστοποίησε το πρωί της Κυριακής πως βρήκε σπίτι στον Πειραιά για να μείνει με την οικογένειά του, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι ένας άνθρωπος παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czjzk8g7o8dt)