Συγκλονίζει η υπόθεση που εξελίσσεται στο Ρέθυμνο, με μια 14χρονη κοπέλα από τη Βουλγαρία να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, ενώ παράλληλα έρχονται στο φως σοκαριστικές καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Η γέννα και οι συλλήψεις

Το 14χρονο κορίτσι, που διαμένει στο Ρέθυμνο με τη μητέρα και τον πατριό της, γέννησε στο νοσοκομείο της πόλης.

Οι γιατροί, υποψιασμένοι για την ηλικία της μητέρας, ειδοποίησαν την αστυνομία και ήδη έγιναν τρεις συλλήψεις. Με τα άτομα που κατηγορούνται να δίνουν τις δικές τους εξηγήσεις, σε μια υπόθεση που προβληματίζει έντονα τις Αρχές.

Σήμερα και αύριο αναμένεται να απολογηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Ρεθύμνου, οι τρεις άνδρες από τη Ρουμανία, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία σεξουαλικής συνεύρεσης και ασέλγειας σε βάρος 14χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία.

Οι δύο συλληφθέντες ομολόγησαν, ότι είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά με το κορίτσι και μάλιστα υποστήριξαν, ότι η μητέρα και ο πατριός της το γνώριζαν. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, όταν το κορίτσι γέννησε ένα υγιές μωρό στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Η ανήλικη μιλάει σε παιδοψυχολόγο από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, που ζήτησε από την Εισαγγελέα ανηλίκων να παραμείνει το κορίτσι στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν δεν υπήρχε η παρέμβαση του “Χαμόγελου του Παιδιού” στην Εισαγγελέα Ανηλίκων, το κορίτσι θα είχε επιστρέψει στο νοσηρό “οικογενειακό” περιβάλλον.