Μνήμες από τη σοκαριστική υπόθεση της μαστροπείας με θύμα ένα ανήλικο κορίτσι στον Κολωνό, που αποκαλύφθηκε το 2022 και βρίσκεται τώρα στις δικαστικές αίθουσες, θυμίζει η περίπτωση που αποκαλύφθηκε στο Ρέθυμνο. Θύμα και σε αυτή την περίπτωση ήταν ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας μόλις 15 ετών σήμερα, που είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην περιοχή του Μυλοποτάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού φέρεται να συνέβαινε κατ’ εξακολούθηση τα τελευταία τρία χρόνια, από τότε που ήταν δηλαδή 12 ετών. Το κορίτσι ζούσε έναν εφιάλτη, αφού φέρεται να το ωθούσαν στην πορνεία τουλάχιστον 12 άνδρες.

Οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου έμειναν εμβρόντητοι, όταν έμαθαν για την κακοποίηση που υπέστη το παιδί. Όπως είπαν, τίποτα στη συμπεριφορά του δεν υποδήλωνε τα όσα αποκάλυψε στον παιδοψυχολόγο της αστυνομίας.

«"Μαμά, ό,τι άκουσες, αυτό είναι", μου είπε. Δε θέλει να μου μιλήσει, δε θέλει να μου πει πολλά το κοπέλι. Ντρέπεται το κοπέλι μου. "Ό,τι έμαθες από την αστυνομία, μαμά". "Θα το παλέψουμε, μην αγχώνεσαι, εγώ είμαι δίπλα σου. Εγώ είμαι η μάνα σου, εγώ είμαι και ο πατέρας σου"», δήλωσε με λυγμού η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στο Star.


Υπόθεση βιασμού 15χρονης στο Ρέθυμνο: «Δεν υπήρξε ποτέ πληρωμή» λέει ένας από τους εμπλεκόμενους

Σύμφωνα με το Star, επί έξι μήνες οι αστυνομικοί ερευνούσαν την υπόθεση, κάτω από άκρα μυστικότητα. Από την έρευνα προέκυψε η εμπλοκή συνολικά 12 ατόμων.

Ένας από αυτούς μίλησε στο Star. Πρόκειται για έναν 19χρονο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έβγαιναν για λίγο καιρό και ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή.

«Τη γνώρισα πέρυσι. Μου είχε πει ότι πάει πρώτη Γυμνασίου, μάλιστα μου ανέφερε ότι έχει μείνει δύο χρονιές στην ίδια τάξη. Υπολόγιζα ότι είναι περίπου 15 ετών. Για λίγο διάστημα βγαίναμε, δεν υπήρξε όμως ποτέ πληρωμή. Γνώριζα τον πατέρα της, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η κόρη του. Κάποια στιγμή χαθήκαμε, όταν της έστειλα μήνυμα, ένα συγγενικό της πρόσωπο μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω» είπε ο 19χρονος στο Star.


12 συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 15χρονης στο Ρέθυμνο

Η φρικιαστική ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται, όταν το περασμένο καλοκαίρι έγινε ανώνυμη καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού, που ανέφερε ότι άγνωστοι εξωθούν στην πορνεία μία κοπέλα 14 ετών.

H  αστυνομία συνέλαβε έναν 40χρονο Πακιστανό, ενώ στη λίστα των «πελατών» είναι ένας Μολδαβός, ένας Πακιστανός και 10 Έλληνες, οι οποίοι κατηγορούνται κατά περίπτωση για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Μετά τη σύλληψη του 40χρονου αλλοδαπού, οι αστυνομικές αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι της ανήλικης.


Μυστήριο με τον θάνατο του πατέρα της

Λίγες μέρες αργότερα, ο πατέρας του παιδιού με τα αρχικά Λ. Β. εξαφανίστηκε και μία μέρα μετά εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, αφού έβαλε τέλος στη ζωή του με υγραέριο.

Οι Αρχές ερευνούν προσεκτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Με πληροφορίες από Star