O 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα, που είναι κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του, επιμένει μέσα από τις φυλακές ότι είναι αθώος, πως δεν ισχύουν όλα όσα βγήκαν στο φως και προκαλούν φρίκη και πως η πρώην σύζυγός του ήταν εκείνη που κακοποιούσε την κόρη τους.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Δεν θα πείραζα ποτέ την κόρη μου. Δυστυχώς όλα αυτά προκύπτουν ξαφνικά τώρα που της δόθηκε η ευκαιρία ώστε να ικανοποιηθεί ο εγωισμός μου με το να με διαβάλει. Όταν αντιλήφθηκα πως το παιδί μου κακοποιείται σωματικά από το περιβάλλον της μητέρας κατέθεσα εγκλήσεις, πηγαίνοντας για καταγραφές των βλαβών. Το παιδί παραπονούνταν ότι δεν περνάει καλά και πως το χτυπάνε».

Λάρισα: Στην... αντεπίθεση ο 47χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος, δικηγόρος του 47χρονου μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ανέφερε: «Το μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο αυτή τη στιγμή είναι η κατάθεση του παιδιού. Απλά η απορία όλων είναι αν είναι βιωματικά ή αφηγηματικά. Γι’ αυτό περιμένουμε την παιδοψυχολογική εκτίμηση. Θεωρεί ότι επειδή η μητέρα προσπαθεί να διαβάλει συνεχώς τον ίδιο στο μωρό κι επειδή το παιδί πήγε με τη μητέρα το παιδί στην αστυνομία σε δεύτερο χρόνο».

Η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού υποστηρίζει ότι ο 47χρονος γιατρός είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς την ίδια, με τους δύο να έχουν αλληλομηνυθεί 14 φορές, ενώ η θεία της μητέρας του 4χρονου παιδιού που μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» είπε: «Από τότε που παντρεύτηκε με τον γιατρό, έχουν συνέχεια προβλήματα. Κάθε τρεις και λίγο μηνύσεις. Καταρχήν τη γυναίκα του τη χειραγωγούσε. Ούτε με τους γονείς της να έχει επαφές, ούτε με την αδελφή της, ούτε με τα ξαδέλφια της. Τελευταία φορά που είχαν μαλώσει και τη χτύπησε πήρε το παιδί και πήγε απέναντι στην καφετέρια να σωθεί μέχρι να έρθει η αστυνομία».

Λάρισα: Η καταγγελία που οδήγησε στην σύλληψη του πατέρα του παιδιού

Σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», έπειτα από την οποία συνελήφθη ο 47χρονος, ο γιατρός βρισκόταν τουλάχιστον 45 λεπτά μαζί με το παιδί του μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε παρκάρει κοντά σε παιδότοπο.

«Είναι δυνατόν να υπήρχαν φωτογραφίες και στοιχεία με εμένα δήθεν γυμνό κι αυτά να μην αναφέρθηκαν ποτέ από την ίδια στις τόσες δικαστικές διαμάχες μας;», επεσήμανε ο 47χρονος κατηγορούμενος.

Εντός των ημερών θα βγουν τα αποτελέσματα του βιολογικού υλικού, που έχουν συλλέξει οι αρχές από το αυτοκίνητο του 47χρονου και τα ρούχα του παιδιού.