Άστατος προβλέπεται ο καιρός το Σάββατο (9/3). Σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου, σε περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της Θράκης, της ανατολικής Θεσσαλίας, της Εύβοιας και της κεντρικής Στερεάς θα σημειωθούν μερικές τοπικές βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης.

Προς το βράδυ βροχές θα σημειωθούν και σε τμήματά των βορείων Επτανήσων, σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Στις υπόλοιπες περιοχές των Επτανήσων και της ηπειρωτικής χώρας θα επικρατήσουν κατά βάση οι πυκνές νεφώσεις ενώ στο Αιγαίο θα υπάρχουν μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 15-18 στα δυτικά, ηπειρωτικά και Επτάνησα, στους 12-14 στα βόρεια, στους 16-17 στα ανατολικά, ηπειρωτικά και στους 14-18 στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες στο Ιόνιο 4-5 μποφόρ και βοριάδες στο Αιγαίο έως 5-6 μποφόρ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czobocszk8ox)

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν αλλά η πιθανότητα να βρέξει είναι πολύ μικρή. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους08-17 βαθμούς Κελσίου ε=και οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες που θα στραφούν σε νοτιάδες έω2ς και 3-4 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές βροχές μέτριας έντασης και θερμοκρασία από 07-14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιάδες έως 4-5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.