«Στο σύνολο τα λεωφορεία είναι 1.300, θα είναι δύο φάσεις ο διαγωνισμός. Μέχρι τα μέσα του ’25 θα έχουμε αντικατάσταση πάνω από το 50% του υπάρχοντος στόλου» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΥ, κος Στέφανος Αγιάσογλου, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Πρωινές Ιστορίες» με τον δημοσιογράφο Γιάννη Αργυρό, με αφορμή τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία της ΟΣΥ.

Διαβάστε ακόμα: Αλεξοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1: ''Τον Μάιο θα κυκλοφορούν στην Αθήνα τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία - Υπάρχει τρόπος να φορτιστούν και αυτό θα γίνει''

«Με τα 750 λεωφορεία της δεύτερης φάσης θα έχουμε πλήρη αντικατάσταση του στόλου» συμπλήρωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΥ.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Στέφανου Αγιάσογλου στα Παραπολιτικά 90,1:

Σ.ΑΓΙΑΣΟΓΛΟΥ: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα το χρονοδιάγραμμα προχωράει αλλά υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, προχωράμε κανονικά.

Σ.ΑΓΙΑΣΟΓΛΟΥ: Οι δοκιμαστικές διαδρομές θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσει ο μακροσκοπικός έλεγχος, αυτό μπορεί να γίνει μέσα στον Μάρτιο ή μέχρι το τέλος του μήνα. Ένας μήνας είναι η δοκιμαστική περίοδος και στη συνέχεια θα βγουν τα λεωφορεία στο δρόμο.

Σ.ΑΓΙΑΣΟΓΛΟΥ: Στο σύνολο τα λεωφορεία είναι 1.300, θα είναι δύο φάσεις ο διαγωνισμός, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού και αυτά είναι τα πρώτα από την πρώτη φάση που έρχονται ακολουθούν και 300 φυσικού αερίου. Η δεύτερη φάση ξεκινάει εντός του επόμενου μήνα που είναι άλλα 750. Περίπου μέχρι τα μέσα του ’25 θα έχουμε αντικατάσταση πάνω από το 50% του υπάρχοντος στόλου οπότε με τα 750 λεωφορεία της δεύτερης φάσης θα έχουμε πλήρη αντικατάσταση του στόλου.