Ο δικηγόρος του Δημήτρη Κοκλώνη, πατέρας του Νίκου Κοκλώνη, Χρήστος Κακαρούνας σε ανακοίνωσή του κάνει αναφορά στην μήνυση που κατέθεσε ο πελάτης του κατά του Μένιου Φουρθιώτη, το περιστατικό της σύλληψης και το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ο κ. Κακαρούνας: «Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, οδηγήθηκε ο κ. Μένιος Φουρθιώτης ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Πειραιά και της 6ης Τακτικής Ανακρίτριας Πειραιά για παράβαση του άρθρου 370α Π.Κ. (για Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας – κακούργημα το οποίο επισύρει ποινή καθείρξεως μέχρι 10 ετών), κατόπιν μηνύσεως του κ. Δημητρίου Κοκλώνη. 

Διαβάστε επίσης: Μένιος Φουρθιώτης: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους μετά την σύλληψή του στη Θεσσαλονίκη

 Είχε προηγηθεί σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, κατά τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς μαγνητοφώνησε τηλεφωνική συνομιλία του με τον Δημήτριο Κοκλώνη, πατέρα του Νικολάου Κοκλώνη, την οποία δημοσίευσε και σκόπευε να δημοσιοποιεί σε συνέχειες στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που διαθέτει, χωρίς τη συναίνεση για μαγνητοσκόπηση του συνομιλητή του Δημητρίου Κοκλώνη.

 Ο κ. Φουρθιώτης αναγνωρίζοντας το ατόπημά του και με τη συναίνεση του δικηγόρου του κ Κούγια , ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον κ. Δημήτριο Κοκλώνη, μέσω του δικηγόρου του Χρήστου Κακαρούνα, και δεσμεύτηκε ότι θα απέχει από δημοσιεύματα και αναρτήσεις συκοφαντικού, υβριστικού και απειλητικού περιεχομένου κατά του Νικολάου Κοκλώνη και της οικογένειάς του, καθώς και ότι θα τηρεί την εκδοθείσα  από 19/02/2024 Προσωρινή Διαταγή της Προέδρου Πρωτοδικών του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

 Κατόπιν αυτού, ο Μένιος Φουρθιώτης αφέθη ελεύθερος».