Μετά τη επίμονη έρευνα για 2,5 ολόκληρα χρόνια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη για τις συνθήκες θανάτου του 46χρονου ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό του αυτοκινήτου που φέρεται να τον παρέσυρε και να τον σκότωσε, τον Αύγουστο του 21 σε επαρχιακό δρόμο στη Βοιωτία.

Ο οδηγός που βρίσκεται τώρα κατηγορούμενος, είχε εμφανιστεί τότε στις Αρχές ως μάρτυρας που απλά περνούσε από το σημείο.

Απαντήσεις ζητά η οικογένεια του 46χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος

Για προσπάθεια συγκάλυψης ενός στυγερού εγκλήματος κάνει λόγο στο «Τούνελ» η οικογένεια του 46χρονου επιχειρηματία από τη Βάρδα Ηλείας που βρέθηκε απανθρακωμένος δίπλα από το καμένο αυτοκίνητό του.

Η μητέρα του κατέθεσε υπόμνημα με νέα στοιχεία στον εισαγγελέα και ζητά την υπόθεση να αναλάβει το Ανθρωποκτονιών.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή, παρέδωσε στις Αρχές στοιχεία και φωτογραφίες για γυναικείο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να κατέθεσε ψευδώς για τη σχέση που είχε με το θύμα και τις εντάσεις που είχαν.

Η ασφάλεια της περιοχής ολοκλήρωσε την έρευνα για τον περίεργο θάνατο του επιχειρηματία και έστειλε την δικογραφία στην εισαγγελία της Πάτρας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czjhtr9dlkbd)