Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της Παρασκευής, 18 Μαρτίου βάζει το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του θανάτου στη θέση του μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις. Η Αγγελική Νικολούλη γίνεται αποδέκτης της πληροφορίας που επιβεβαιώνει το πιο απίστευτο σενάριο φρίκης.
Τότε που η «μητέρα» σχεδόν απολάμβανε ακόμα τη δημοσιότητα με συνεχείς παρεμβάσεις μέσω μηνυμάτων σε τηλεοπτικές εκπομπές, το «Τούνελ» είναι που αποκαλύπτει την αρχή του τέλους στην υπόθεση θρίλερ που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη…

Η Τζωρτζίνα, το τελευταίο από τα τρία παιδιά της οικογένειας που έφυγαν από την ζωή, έχει «δείξει» ποιος προκάλεσε το θάνατο του…

Στις 25 Μαρτίου το «Τούνελ» και η δημοσιογράφος επιστρέφουν, γνωρίζοντας ήδη πως οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τις απαντήσεις που ξεκλειδώνουν την πιο δύσκολη και περίπλοκη υπόθεση των τελευταίων δεκαετιών στα εγκληματολογικά χρονικά της χώρας.

Τον γρίφο έχουν λύσει οι πολύπειροι επιστήμονες του εξειδικευμένου εργαστηρίου ιατροδικαστικής και τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης…

Αστυνομικοί, ιατροδικαστές, ιστοπαθολόγοι και τοξικολόγοι καταλήγουν στο ίδιο αποτρόπαιο συμπέρασμα. Το 9χρονο κοριτσάκι φαρμακώθηκε από την ίδια του τη μητέρα. Γι’ αυτό κατηγορείται. Το απάνθρωπο ενδεχόμενο και τα δυο του αδελφάκια να είχαν το ίδιο φρικτό τέλος, παραμένει ανοιχτό.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή του MEGA, LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ανακοινώνει πως η ουσία με την οποία η μητέρα δηλητηρίασε και σκότωσε το τελευταίο της παιδί, ονομάζεται κεταμίνη.

Το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου, όταν οι άνδρες της ασφάλειας χτυπούν την πόρτα της Ρούλας στην Πάτρα, η ίδια τους αποκρίθηκε:
«Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια.»

Πιστεύει ότι την καλούν για κατάθεση και μόνο στο δρόμο για τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αντιλαμβάνεται ότι της έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εναντίον της κόρης της, Τζωρτζίνας. Περνά τη νύχτα στα κρατητήρια της Ασφάλειας, επιλέγοντας τη σιγή.

Η άτυπη επιτροπή των ιατροδικαστών με επικεφαλής τον Νίκο Καρακούκη, επανεξετάζει τα διασωθέντα σπλάχνα της Μαλένας, του πρώτου παιδιού που έφυγε από τη ζωή. Η εξέταση των πνευμόνων επιβεβαιώνει ως τώρα ασφυκτικό θάνατο που προκλήθηκε, είτε με τρόπο μηχανικό, όπως απόφραξη των αεροφόρων οδών, είτε δια της χορήγησης της ίδιας ή και παρόμοιας αναισθητικής κατασταλτικής ουσίας που προκαλεί ασφυξία.

Κατά τον συσχετισμό των υποθέσεων, ενδέχεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις και γι’ αυτούς τους θανάτους. Δεν αποκλείεται ο κύκλος των κατηγορουμένων να επεκταθεί, αλλά και να αναζητηθούν ευθύνες και για τους χειρισμούς αρμοδίων κρατικών λειτουργών.

Δείτε το σχετικό βίντεο