Τραγική φιγούρα της δολοφονίας του 39χρονου στη Νίκαια, είναι η Αλεξάνδρα Τσουκιά, κόρη του 64χρονου δράστη και σύζυγος του θύματος, η οποία μίλησε στο Live News για το έγκλημα με δράστη τον πατέρα και θύμα τον άνδρα της.

Υπενθυμίζεται πως αφού ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του, μέσα στο γκαράζ του σπιτιού του, έπειτα αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος είχε στήσει καρτέρι στον γαμπρό του και τον περίμενε με την καραμπίνα στο χέρι.

Διαβάστε σχετικά με το θέμα: Δολοφονία 39χρονου στη Νίκαια: “Απειλούσε, έλεγε ότι θα χυθεί αίμα” υποστηρίζει ο κουνιάδος του 64χρονου δράστη

Η Αλεξάνδα Τσουκιά μίλησε για τη δολοφονία στη Νίκαια με δράστη τον 64χρονο πατέρα και θύμα τον 39χρονο σύζυγο της:

«Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι πως στον άνθρωπο αυτό που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε, μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης. Τον είχαν πάει στο ψυχιατρικό κέντρο και ενώ είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός, μας πήραν τηλέφωνο από το ψυχιατρείο και μας είπαν πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και θα πήρε εξιτήριο. Αυτός ο άνθρωπος που κατέστρεψε την οικογένειά μας δεν έχει κάποιοί πρόβλημα; Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος; Το είχαμε πει και στην αστυνομία. Δεν ξέρω ποιος επέτρεψε να βγει αυτός ο άνθρωπος. Είναι ο μόνος λόγος που βγήκα. Από ποιον να ζητήσω ευθύνες; Εμένα με χτύπησαν τα σκάγια. Αν ήταν ο γιος μου μαζί τι θα γινόταν; Επειδή κάποιος υπέγραψε πως αυτός ο άνθρωπος είναι καλά; Και με πήραν και τηλέφωνο. Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czija1no2izt)