Στα αζήτητα εξακολουθεί να είναι η σορός της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, της αγνοούμενης από την Κυψέλη που το πτώμα της ταυτοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες, έξι μήνες αφότου χάθηκαν τα ίχνη της.

Παρόλο που η σορός έχει ταυτοποιηθεί και θα έπρεπε να έχει ταφεί, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και παραμένει στον θάλαμο του νεκροτομείου Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Ζήνα το βράδυ».

Τη σορό είχε αναλάβει να παραλάβει ο πατριός της Σταυρούλας, προκειμένου να ταφεί, ωστόσο από το νεκροτομείο Πειραιά ισχυρίζονται ότι κανείς δεν έχει ζητήσει ακόμα να πάρει τη σορό.

*Διαβάστε εδώ: Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Τις συνθήκες θανάτου της προσπαθούν να ανακαλύψουν οι Αρχές - Το κινητό που δεν βρέθηκε και το αδιάβροχο ρολόι


Πολλές σοροί παραμένουν στα αζήτητα

Στα αζήτητα του νεκροτομείου Πειραιά υπάρχουν, εκτός από τη σορό της Σταυρούλας, ακόμα τρεις σοροί που έχουν εντοπιστεί το τελευταίο εξάμηνο του 2023, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Πρόκειται για:
  • Τη σορό ενός άνδρα που είχε εντοπιστεί νεκρός στη λαχαναγορά στου Ρέντη. Αν και ταυτοποιήθηκε και ενημερώθηκαν οι οικείοι του, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την παραλάβει.
  • Τη σορό Πολωνού που είχε βρεθεί νεκρός σε σκάφος στον Πόρο. Και σε αυτή την περίπτωση ενημερώθηκε η οικογένεια, όμως δεν θέλησαν να την παραλάβουν.
  • Έναν σκελετό που είχε βρεθεί σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά και δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czeyt8yodvq1)