«Δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που με κατηγορεί», δήλωσε ο 27χρονος άνδρας από την Ζάκυνθο ο οποίος καταγγέλθηκε από τη 19χρονη έγκυο σύντροφό του ότι την οδήγησε στο σπίτι του και με τη χρήση βίας της έδωσε χάπια, προκειμένου να αποβάλει το μωρό που κυοφορούσε για δύο μήνες.

*Διαβάστε εδώ: Ζάκυνθος: Παράνομος μετανάστης ο 27χρονος που κατηγορείται για κακοποίηση της 19χρονης συντρόφου του

«Το ήθελα το μωρό. Στεναχωριέμαι. Τίποτα από αυτά. Ούτε για τα χάπια δεν ξέρω κάτι. Ούτε πού τα βρήκε, πότε τα πήρε, δεν ξέρω», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής, ενώ σημείωσε πως η 19χρονη ήταν η πρώτη του αγάπη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή της Ζακύνθου και απολογούνταν για σχεδόν πέντε ώρες.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ), απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα και να μην πλησιάζει τη 19χρονη.


«Φοβάμαι ότι θα μου κάνει κακό»

«Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος, μπορεί να κάνει κακό σε εμένα ή στη γιαγιά μου. Μας το είχε πει ότι αν πάει φυλακή θα μας κάνει κακό. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν νιώθει τύψεις μέσα του που σκότωσε το παιδί μου;», ανέφερε προ ημερών η 19χρονη μιλώντας στο Mega.

Σχετικά με τη γιαγιά της, την οποία κατηγορεί ο 27χρονος ότι δεν τον ήθελε λόγω της καταγωγής του, η 19χρονη είπε: «Κατηγορεί και τη γιαγιά μου, επειδή λέει ότι είναι Αλβανός. Η γιαγιά μου έχει βαφτίσει κοπέλα από την Αλβανία. Ποτέ η γιαγιά μου δεν είχε ρατσιστική πρόθεση προς κανέναν».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czfz850m44xd)