Αποκαλύψεις που θολώνουν ολοένα και περισσότερο την εικόνα της υπόθεσης της Ζακύνθου έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η 19χρονη κοπέλα που κατήγγειλε τα όσα υπέστη και την κακοποίηση από τον σύντροφό της, η οποία οδήγησε στην αποβολή του μωρού της,  εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια στιγμή ο σύντροφό της αρνείται τα πάντα.

 «Είναι σοκαρισμένη, είναι με φαρμακευτική αγωγή, κλαίει και το μόνο που λέει συνεχώς είναι ότι της σκότωσε το μωρό της και θέλει το μωρό της. Δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση» είπε η θεία της κοπέλας στον ΑΝΤ1.

Την ίδια στιγμή, το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο όπου το ζευγάρι βγαίνει από το διαμέρισμα, όπου διαμένει ο 27χρονος, και ισχυρίζεται η 19χρονη ότι την οδήγησε εκεί, προκειμένου να την εξαναγκάσει στην διακοπή της κύησης και πηγαίνουν προς το αυτοκίνητο, με το οποίο μετέβησαν στο νοσοκομείο.

Η κοπέλα ανέφερε ότι η περιπέτειά της ξεκίνησε περίπου στις 21.00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης (20/2) όταν ο σύντροφός της και επικείμενος πατέρας του παιδιού, την παρέλαβε από το σπίτι της και, μετά από μία σύντομη στάση σε φίλους τους, την μετέφερε στο σπίτι του στο Τσιλιβί Ζακύνθου και της ζήτησε να περάσει τη νύχτα εκεί.

Η κοπέλα αρνήθηκε και τότε ο 27χρονος την έσυρε με βία στο κρεβάτι και της έδεσε τα χέρια με σχοινί. Στη συνέχεια την εξανάγκασε να πάρει χάπια προκειμένου να προκληθεί αποβολή του εμβρύου που κυοφορούσε, όπως και τελικά έγινε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czci4477vxhl)