Το τραγικό δυστύχημα στην Πάτρα κατέγραψε βίντεο ντοκουμέντο. Το βίντεο καταγράφει την στιγμή που τα δύο 20χρονα αγόρια προσκρούουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αυτοκίνητο που τα παρασέρνει και τα σκοτώνει.

Το βίντεο ντοκουμέντο του δυστυχήματος στην Πάτρα κόβει την ανάσα.

Τα δύο νεαρά παιδιά, αναβάτες της μηχανής συγκρούονται πλαγιομετωπικά με το μαύρο αυτοκίνητο που στρίβει αριστερά προς την οδό Αρέθα.

Η σύγκρουση σφοδρή. Ο 19χρονος Γιώργος, συνεπιβάτης της μηχανής, καρφώνεται κάτω από τις ρόδες ενώ ακαριαία σκοτώνεται και ο οδηγός, ο 20χρονος Γιάννης και παιδικός του φίλος.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ξεκάθαρα πως τα δύο παιδιά  περνούν το δρόμο με πράσινο φανάρι. Έχουν όμως αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και δεν προλαβαίνουν να αντιδράσουν.

Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου στρίβει απότομα και επικίνδυνα. Άγνωστο εάν παραβίασε κόκκινο ή εάν υπήρχε παλλόμενο φανάρι.

Ο θρήνος για τους δύο αδελφικούς φίλους που λάτρευαν τις μηχανές ανείπωτος.

Το μοιραίο βράδυ της Πέμπτης είχαν βγει για την καθιερωμένη τους βόλτα, έμελλε να ήταν και η τελευταία όμως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν δανειστεί τη μοιραία μοτοσικλέτα από φίλο τους, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο MEGA.

 «Ναι φυσικά δικιά μου ήταν ναι (η μηχανή). Κολλητοί φίλοι και οι δύο. Από μικρά παιδιά. Τα παιδιά πέρασαν με καταπράσινο φανάρι. Κατηγορούσαν τα παιδιά ότι πέρασαν με κόκκινο; Και πάντα φταίει ο μηχανόβιος. Οι δολοφόνοι που κυκλοφορούν στους δρόμους;».

Σπαραγμός για τα δύο παλικάρια

Στις κηδείες των δύο αγοριών το μεσημέρι, ο πόνος βουβός.

Φίλοι τους με τις μηχανές τους τους αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο, την ώρα που στην εκκλησία εκφωνούνταν οι επικήδειοι.

Ράγισαν καρδιές όταν ο πατέρας του 20χρονου Γιάννη, οδηγού της μοιραίας μοτοσικλέτας, μιλούσε για το παιδί του και τον επιστήθιο φίλο του.

 «Δεν είσαι απών. Δεν έχεις πάρει απουσία. Οι συμμαθητές σου, οι φίλοι σου και οι καθηγητές σου από το 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας θα σε βάλουμε παρόντα στο απουσιολόγιο της ζωής. Είσαι παρών μαζί με το φίλο σου τον Γιώργο. Είστε παρόντες στις καρδιές μας, στο μυαλό μας, στη σκέψη μας. Για πάντα».

Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η μοτοσικλέτα που οδηγούσαν οι 2 φίλοι ήταν ανασφάλιστή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czdj2whcoepl)