Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν μοτοσυκλέτα συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου και Αρέθα.

Νεκροί είναι ο Γιάννης Στεργίου, 20 ετών και ο 21χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος, οι οποίοι σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο οδηγός του ΙΧ.

Στο σημείο του δυστυχήματος, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί των δύο παιδιών από την Πάτρα, τοποθέτησαν λίγα φαναράκια και κομμάτια της μοιραίας μηχανής, όπως το διαλυμένο στροφόμετρο. 

Διαβάστε επίσης: Σπαραγμός στην Πάτρα: Το Σάββατο κηδεύονται οι δύο νεαροί που σκοτώθηκαν σε τροχαίο με μηχανή

Τροχαίο στην Πάτρα:  «Τα παιδιά πέρασαν με κόκκινο», αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δύο νεαροί είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να περάσουν με κόκκινο σηματοδότη και να συγκρουσθούν με το μαύρο αυτοκίνητο που επιχειρούσε εκείνη την ώρα να στρίψει.

 «Ο οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο», υποστηρίζουν οι συγγενείς των δύο νεαρών

Εντελώς αντίθετη εκδοχή παρουσιάζουν οι συγγενείς των δύο νεαρών. «Αυτό που μαθαίνω –γιατί είναι πολύ δύσκολες ώρες για την οικογένεια– είναι ότι το τροχαίο συνέβη γιατί κάποιος πέρασε με κόκκινο. Μου έχουν πει ότι αυτός που πέρασε με κόκκινο ήταν το αυτοκίνητο».

Οι δύο νέοι ήταν αδελφικοί φίλοι. Λάτρευαν τις μηχανές και το μοιραίο εκείνο βράδυ βγήκαν για την καθιερωμένη τους βόλτα. «Παιδιά είναι, δεν θα τους άρεσε η βόλτα με μηχανή; Αλλά ξέρω ότι πρόσεχαν», είπε συγγενής του 21χρονου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czck8k225g09)