Μια απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονου που έγινε στις 2 Φεβρουαρίου σε πάρκο σε περιοχή της Αθήνας, εξιχνιάστηκε από τις αρχές με τρία άτομα να κατηγορούνται για την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 78χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν δίπλα της τον σύζυγο της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση – Ποιον υποψιάζονται οι αρχές

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας έγινε σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται τρία άτομα, δύο 20χρονοι και ένας 18χρονος, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

Απόπειρα ανθρωποκτονίας σε πάρκο σε περιοχή της Αθήνας για οικονομικές διαφορές με πυροβολισμούς σε βάρος 34χρονου από 20χρονο

Όπως προέκυψε, ο ένας 20χρονος, ο οποίος είχε προσωπικές και οικονομικές διαφορές με τον 34χρονο, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο με τους συγκατηγορούμενούς του, προσέγγισε τον 34χρονο και τον πυροβόλησε επανειλημμένα με όπλο που έφερε.

Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν ενώ ο 34χρονος συνάντησε διερχόμενο περιπολικό και αφού οι αστυνομικοί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκε, στις 15 Φεβρουαρίου σε περιοχή της Αθήνας, δίκυκλο ιδιοκτησίας του ενός 20χρονου και εντός βρέθηκε και κατασχέθηκε, πιστόλι με έναν γεμιστήρα, ο οποίος περιείχε 2 φυσίγγια. Σημειώνεται ότι, οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πλήθος αδικημάτων.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.