Ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι Αρχές για το γεγονός ότι προκάλεσε τη διακοπή της κύησης της 19χρονης συντρόφου του, ασκώντας βία.

Ο φερόμενος δράστης του περιστατικού έμφυλης βίας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα την Πέμπτη (22/2) και παραπέμφθηκε στον ανακριτή.

Έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, όπως μετέδωσε το imerazante.

Το χρονικό του βίαιου περιστατικού

Το συμβάν σημειώθηκε την Τρίτη (20/2), όταν ο 27χρονος κάτοικος του νησιού πήγε και πήρε από το σπίτι της τη 19χρονη Ζακυνθινή φίλη του, η οποία διένυε περίπου τον 2ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, την έδεσε, τη χτύπησε και την εξανάγκασε να πάρει φάρμακα για να διακόψει την εγκυμοσύνη.

Την επομένη το πρωί ο νεαρός μετέφερε τη 19χρονη φίλη του στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, έχοντας όμως αποβάλει.

Έπειτα από καταγγελία, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου συνέλαβαν, χθες, τον δράστη, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, διακοπής κυήσεως, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και κλοπής, καθώς είχε αποσπάσει από τη σύντροφό του το κινητό της τηλέφωνο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czbdx4u8h7l5)