Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την ημέρα του δικαστηρίου ο 45χρονος πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας των «παλαιοχριστιανών», ο οποίος ζει μέσα σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία κα κατηγορείται για απείθεια και παράβαση του νόμου για την υποχρεωτική εκπαίδευση των παιδιών.

«Έχω βγει με αναπηρία, έχω χαρτί από τα ΚΕΠΑ και με 15 χρόνια στο Δημόσιο θα έπρεπε να έχω βγει στη σύνταξη», δήλωσε μεταξύ άλλων μόλις αποχώρησε από τα δικαστήρια. Ο 45χρονος έβγαλε το δικό του... μανιφέστο για τις ημέρες που βρέθηκε στα κρατητήρια, λέγοντας ότι γνώρισε τους αδικημένους της ζωής, στους οποίους έστειλε μήνυμα. «Αδέρφια, δεν σας ακούνε, γυρίστε τους την πλάτη», είπε.

«Έρχεται μια κοινωνία που σε έχει καταστρέψει και ύστερα ζητάει τα ρέστα τι δεν έκανες καλό», είπε. «Δεν αρνήθηκα μόνο τη διενέργεια DNA, αρνήθηκα και τη βιομετρική εξέταση λόγω της πίστης μου», είπε.

Επίσης, υποστήριξε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του. «Δεν ξέρω πού είναι η γυναίκα και τα παιδιά μου», είπε, προσθέτοντας ότι του πήραν το κινητό.

Ο 45χρονος ανέφερε ότι δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί υπήρξε η δικαστική του περιπέτεια, καθώς, όπως είπε, δεν έχει πειράξει κανέναν. «Το παιδί μου κρατείται στο Παίδων με άρρωστα παιδιά, ενώ είναι υγιές», ανέφερε.

Επαναλαμβάνοντας ότι είναι ανάπηρος και ότι θα μπορούσε να βγει στη σύνταξη, ο παλαιοχριστιανός ανέφερε: «χάρη τους κάνω που δουλεύω».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czasia236ce1)