Άφαντος για τρία ολόκληρα χρόνια ήταν από την εργασία του ο 45χρονος από την Ορεινή Κορινθία που μαζί με την οικογένειά του ζει σε ένα λαγούμι. Αν και ζούσε σε λαγούμι στην Κόρινθο, ο παλαιοχριστιανός εργαζόταν στην καθαριότητα του Δήμου Ερέτριας χωρίς να έχει εμφανιστεί τρία ολόκληρα χρόνια.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του Star, Γιώργου Βότσκαρη, από την καθαριότητα του Δήμου Ηλιούπολης που είχε προσληφθεί αρχικά, τον Nοέμβριο του 2020 πήρε μετάταξη στον Δήμο Ερέτριας επικαλούμενος λόγους υγείας. 

Διαβάστε επίσης: Ορεινή Κορινθία: Πώς εξηγεί ο δικηγόρος του 45χρονου παλαιοχριστιανού την άρνησή του να δώσει DNA

Ο 45χρονος εργαζόταν κανονικά και μάλιστα είχε φροντίσει να έχει όλο τον εξοπλισμό, άσχετα αν είχε επιλέξει να ζει σε λαγούμι. Αυτό που έκανε ήταν να συντονίζει -όσο ήταν δυνατόν- τα δρομολόγια των απορριματοφόρων και των φορτηγών για μεγάλο όγκο σκουπιδιών. 

Αν και αρνητής της τεχνολογίας, διέθετε και υπολογιστή αλλά και ασύρματο στικάκι ίντερνετ για να μπορεί να εργάζεται. Τον Ιανουάριο όμως άρχισε το σχέδιό του να «μπάζει νερά» και αυτό γιατί η νέα δημοτική αρχή του ζήτησε να επιστρέψει στο πόστο του. Εκείνος αρνήθηκε, επικαλούμενος απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Η άρνησή του να επιστρέψει με φυσική παρουσία στο πόστο του, έφερε τη διενέργεια ΕΔΕ στον δήμο, για να βρουν πώς αυτός ο άνθρωπος δεν πήγαινε τόσο καιρό στην δουλειά του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cza5edr871dl)