Στη δημοσιότητα, με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα στοιχεία έξι μελών εγκληματικής ομάδας Γεωργιανών, της «Vor V Zakone», που διέπραξε διακεκριμένες κλοπές από σπίτια, τοκογλυφίες κατ’ επάγγελμα, αρπαγές και εκβιάσεις.

Η εγκληματική ομάδα Γεωργιανών της «Vor V Zakone», εξαρθρώθηκε στις 12/1/24 από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών, αποσκοπεί αφενός στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τους κατηγορούμενους σε βάρος και άλλων θυμάτων και για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα παραπάνω εγκλήματα και αφετέρου στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις.

Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες της εγκληματικής ομάδας στη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476202 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.