Ενώ οι έρευνες των Αρχών για το μακελειό στην Γλυφάδα είναι σε εξέλιξη, δημιοργούνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με το κίνητρο του 76χρονου μακελάρη και ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, είναι «οικονομικό το κίνητρο».

«Είναι ένας άνθρωπος της οικογένειας, που σημαίνει ότι έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7d55qspu2x)


Κατερινόπουλος: Κάτι πολύ σημαντικό και στενό μεταξύ τους έχει συμβεί 


«Αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή για λόγους που μόνο αυτός και η οικογένεια γνωρίζουν, βρέθηκε εκτός οικογένειας. Για να φτάσει σε αυτό το σημείο να σκοτώσει τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, σημαίνει ότι εκείνη την στιγμή τα συναισθήματά του είχαν φτάσει στο ζενίθ και όταν τα συναισθήματα ενός ανθρώπου κορυφώνονται, χάνει τη λογική. Αυτοκτόνησε όχι μετά την ενέργειά του, τότε κατάλαβε προφανώς τι έκανε», συμπληρώνει ο κ. Κατερινόπουλος, σημειώνοντας:

«Συναισθηματικό δεν μπορώ να πω ότι είναι το κίνητρο, σίγουρα ήταν οικονομικό. Για να φτάσει εκεί ήταν πολύ ψηλά φορτισμένος συναισθηματικά, γι’ αυτό και αυτοκτόνησε».

Ο κ. Κατερινόπουλος αναφέρθηκε στα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να λύσει το μυστήριο, σημειώνοντας πως «κάτι πολύ σημαντικό και στενό μεταξύ τους έχει συμβεί και αυτό ήταν που τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του».