Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης, μίλησε για το μακελειό στην ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα στο Mega και την εκπομπή LIVE NEWS.

Οι Αρχές είναι στην αναζήτηση του κινήτρου που όπλισε το χέρι του 76χρονου Αιγύπτιου μακελάρη, με τον κ. Καλιακμάνη να δηλώνει:

«Οι μαρτυρίες λένε πως είπε πως θα πάρει να καθαρίσει γιατί θα τον ‘’κάψουν’’. Αν ισχύουν αυτά για τα χρήματα, τότε αυτός θα μπορούσε να πάρει 10 σπίτια. Τι θα μπορούσε λοιπόν, να οπλίσει το χέρι του; Συνήθως αυτά γίνονται είτε από πάθος είτε από οικονομικά κίνητρα. Οι Αρχές ερευνούν ποιος ήταν αυτός που ήθελε να πετάξει από το σπίτι αυτόν τον άνθρωπο. Προφανώς, ο στόχος του ήταν η Μαρία Καρνέση. Η Μαρία κλείδωσε την πόρτα, που σημαίνει πως ένιωσε ότι κινδυνεύει. Η αστυνομία έχει ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απόρρητου για να δούμε εάν συναντήθηκε ή μίλησε με κάποιον άλλον άνθρωπο ο δράστης».





Μακελειό στη Γλυφάδα: Στο "μικροσκόπιο" οι τραπεζικοί λογαριασμοί και το κινητό του 76χρονου Αιγύπτιου

Ο 76χρονος δράστης εισέβαλε στα γραφεία και έβαψε τα χέρια του με αίμα -σκοτώνοντας την ιδιοκτήτρια Μαρία Καρνέση, τον διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Βλασάκη, που ήταν παντρεμένος με την αδελφή της Μαρίας Καρνέση, κι έναν πρώην καπετάνιο, τον Ηλία Κουκουλάρη, που εργαζόταν στο λογιστήριο της εταιρείας- με μία κοντόκανη καραμπίνα, ενώ είχε μαζί του και ένα περίστροφο.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι τραπεζικοί λογαριασμοί του και το κινητό του τηλέφωνο, οι σχέσεις του με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας και τα όπλα που χρησιμοποίησε στο μακελειό, ενώ θεωρείται πως τα κομμάτια του «παζλ» θα ενώσουν οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων και δη της Δέσποινας Καρνέση.