Συνεχίζονται οι έρευνες στην Πρέβεζα για τον αγνοούμενο ψαροντουφεκά, αλλά οι ελπίδες λιγοστεύουν όσο περνάει ο χρόνος. Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας το πρωί της περασμένης Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου παρασύρθηκε από ψάρι που προσπαθούσε να ανεβάσει στο σκάφος. Από έναν τόνο που είχε χτυπήσει λίγη ώρα νωρίτερα. Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του αγνοούνται. Την εξαφάνιση δήλωσε ο φίλος του, που ήταν μαζί του. Με τις έρευνες να είναι συνεχείς, αλλά για την ώρα άκαρπες.

Πρέβεζα: Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης του 48χρονου ψαροντουφεκά 

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης 48χρονου ψαροντουφεκά από τη Γλυκή της Παραμυθιάς, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της περασμένης Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου, στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδιάς στην Πρέβεζα.

Ο αγνοούμενος, ξυλουργός στο επάγγελμα, είναι πατέρας δύο παιδιών και αρκετά γνωστός στο χώρο των ψαροκυνηγών, με μεγάλη εμπειρία στο ψάρεμα των πελαγίσιων ειδών.

Πώς έγινε το περιστατικό 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του boatfishing.gr, ο ψαροντουφεκάς χτύπησε έναν μεγάλο τόνο, κατάφερε μάλιστα να τον δευτερώσει και να αφήσει τα βαρίδια στο σκάφος για να μπορέσει να τον ανεβάσει στην επιφάνεια. Ο άτυχος ψαροκυνηγός, όμως, μπλέχτηκε στα κορδόνια του μουλινέ και παρασύρθηκε από το μεγάλο ψάρι χωρίς να μπορεί να γίνει αντιληπτή η θέση του από τον βαρκάρη.

Μόλις το δεύτερο άτομο συνειδητοποίησε ότι ο 48χρονος ψαροντουφεκάς δεν έβγαινε στην επιφάνεια της θάλασσας, ειδοποίησε το Λιμενικό (γύρω στις 11:00), σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν οι έρευνες.

Στο σημείο βρίσκονται σκάφη του Λιμενικού, ιδιώτες, ενώ μετέχει και ελικόπτερο από αέρος, που «χτενίζουν» τη θαλάσσια περιοχή.

Η μόνη ελπίδα που έχουν οι διασώστες είναι να έχει παρασυρθεί και να βρίσκεται στην επιφάνεια της θάλασσας, αφού δεν φορούσε τη ζώνη των βαριδίων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzgm4f727ex)