Ένα μόνιμο στέλεχος του Στρατού Ξηράς, ο οποίος υπηρετούσε στην 95 ΑΔΤΕ στη Ρόδο και βρισκόταν για διακοπές στην Εύβοια, αγνοείται από σήμερα το απόγευμα εν΄ είχε πάει για ψαροντούφεκο και ήδη έχει κινητοποιηθεί το σύστημα για τον εντοπισμό του.

Από το ΓΕΣ εκδόθηκε ανακοίνωση που έχει ς εξής: «Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει ότι, αγνοείται από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 14 Ιουλίου 2018, ο Λοχαγός (ΠΖ) Ν.Κ., της δύναμης της 95 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ), 35 ετών, έγγαμος, ευρισκόμενος σε άδεια στην περιοχή της Εύβοιας. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο συνάδελφός μας έκανε ψαροντούφεκο στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Ευβοίας. Επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος και του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) με την ενεργοποίηση Ελικοπτέρου S-70B6 AEGEAN HAWK, βρίσκεται σε εξέλιξη για την ανεύρεσή του. Ομάδες των Ειδικών Δυνάμεων, βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα επέμβασης».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδος μας το στέλεχος είναι προελεύσεως της Στρατιωτικής Σχολής Ευέλπιδων, ανήκει στο πεζικό, παντρεμένος με τρία μικρά παιδιά, εκ των οποίων το ένα θα βαπτιζόταν αυτές τις μέρες στην Εύβοια, από όπου κατάγεται η σύζυγός του, περιοχή όπου και μέχρι στιγμής έχει χαθεί.