Για μια ακόμα φορά επεισόδια αμαύρωσαν το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, όταν σημειώθηκε ένταση μεταξύ κουκουλοφόρων και ΕΛ.ΑΣ. με καμένους κάδους και ρίψεις χημικών.

Διαβάστε σχετικά: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας – Αντιεξουσιαστές πέταξαν Μολότοφ μέσα από τη Νομική - Τραυματίστηκε αστυνομικός

Συγκεκριμένα, περίπου στις 17:00 σημειώθηκαν εντάσεις με άτομα που ξεκίνησαν να πετούν πέτρες στους αστυνομικούς. Μάλιστα, πέταξαν μία Μολότοφ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

Στη συνέχεια, έγινε και πάλι μία αντίστοιχη επίθεση προς τους αστυνομικούς, με εκείνους να απαντούν με χημικά και κρότου-λάμψης.

Επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, με 10 άτομα εγκλωβισμένα σε υπόγειο πάρκινγκ στη Σίνα


Με αυτή την κατάσταση να επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, 10 άτομα βρέθηκαν εγκλωβισμένα σε υπόγειο πάρκινγκ στην οδό Σίνα. Μία εκ των 10 εγκλωβισμένων μίλησε στο LiveNews του MEGA:

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyzu9xpwrotl)

«Είμαστε σε ένα πάρκινγκ. Είμαστε 11 άνθρωποι και δεν μπορούμε να βγούμε έξω. Έξω γίνεται χαμός, δεν μπορούμε να βγούμε έξω, υπάρχουν καπνογόνα, Μολότοφ. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγούμε από εδώ. Κάποιος πρέπει να έρθει να μας βγάλει. Υπήρχαν κάμερες στο κτίριο και τις έχουν σπάσει». Λίγα λεπτά όμως αργότερα απεγκλωβίστηκαν.