Ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 ετών φαίνεται να εξαναγκαζόταν να εκδίδεται τον τελευταίο χρόνο σε αρρωστημένους άνδρες σε περιοχή του Μυλοποτάμου στο ΡέθυμνοΑπό την τρυφερή ηλικία των 14 ετών η ανήλικη βιαζόταν από ενήλικες, έναντι χρημάτων με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν έναν άνδρα και να εξετάζουν τη συμμετοχή τουλάχιστον 10 ακόμη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, πρόκειται για μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται περίπου 10-12 ενήλικοι άνδρες από την περιοχή του Μυλοποτάμου, που φέρεται να εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά μια ανήλικη, ηλικίας σήμερα 15 ετών, ερχόμενοι σε σεξουαλικές συνευρέσεις μαζί της.

Η υπόθεση ερευνάται από τους αστυνομικούς τουλάχιστον ένα εξάμηνο και η δράση των ατόμων που εμπλέκονται εκτείνεται τουλάχιστον στον έναν χρόνο.

Αν και για την ώρα η Αστυνομία δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις, οι πληροφορίες λένε πως η ανήλικη κοπέλα δεν εκδιδόταν έναντι αμοιβής (μόνη της ή από κάποιον άλλον), ωστόσο είναι προφανές πως οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με ανήλικο δεν μπορεί να είναι νόμιμη και επομένως θεωρείται παράνομη από το νόμο.

Οι ίδιες πληροφορίες από το goodnet.gr αναφέρουν πως για την υπόθεση έχει ήδη συλληφθεί πριν από περίπου 10 μέρες ένας αλλοδαπός άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, που οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακρίτρια και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όσο για τους υπόλοιπους, πλέον έχουν μπει στο κάδρο της Αστυνομίας και της Δικαιοσύνης και πρόκειται άμεσα να λογοδοτήσουν.