Στη φυλακή οδηγείται ο 56χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης κόρης της συντρόφου του.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τις βαρύτατες κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και της πορνογραφίας ανηλίκου και μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.


Το κορίτσι κακοποιήθηκε λίγες μέρες πριν από τη σύλληψη του 56χρονου

Κατά πληροφορίες, ο 56χρονος αποδέχθηκε μέρος των κατηγοριών που αντιμετωπίζει, αρνούμενος κατηγορηματικά ότι βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Υποστηρίζει, ωστόσο, ότι συνευρέθηκε με το ανήλικο κορίτσι με τη συναίνεσή της, ενώ είχε συμπληρώσει τα 15 έτη από τον περασμένο Σεπτέμβριο και μετά.

*Διαβάστε εδώ: "Εφιάλτης" για 16χρονη στα Πατήσια: Ο 56χρονος σύντροφος της μητέρας της φέρεται να τη βίαζε από 8 ετών

Αντίθετα, ο κατηγορούμενος αποδέχεται την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκου μετά και το πλήθος ευρημάτων που εντοπίστηκαν στο κινητό του τηλέφωνο.

Η μητέρα του κοριτσιού έδωσε και κατάθεση στον ανακριτή λίγο πριν από την απολογία του κατηγορουμένου. «Δεν γνώριζα τίποτα για ό,τι συνέβη. Πιστεύω το παιδί μου», φέρεται να υποστηρίζει.

Η ανήλικη εξομολογήθηκε ό,τι συνέβη σε μία φίλη της κι εκείνη την έπεισε να προχωρήσει σε καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με την καταγγελία, η τελευταία φορά που κακοποιήθηκε από τον 56χρονο ήταν λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cymvuhrdr2yh)