Προβληματισμένοι είναι όλοι στη Ζάκυνθο για το μέλλον του ναυαγίου «Παναγιώτης», το οποίο βρίσκεται στον όρμο του Ναυαγίου, καθώς η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε το νησί προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες φθορές στο σκαρί ,κόβοντάς το κυριολεκτικά στη μέση.

Ο Γιώργος Στασινόπουλος, δήμαρχος Ζακύνθου, μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένα από τα πιο φωτογραφημένα και γνωστά σημεία της Ελλάδας, το ναυάγιο της Ζακύνθου.

Διαβάστε ακόμα: Ζάκυνθος: "Να πάρουμε το Ναυάγιο στα χέρια μας", ζητά η τοπική κοινωνία

Όπως φαίνεται πλέον σε φωτογραφίες που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, είναι ορατές μόνο η πρύμνη και η πλώρη του «Παναγιώτη» με την εικόνα να μην θυμίζει σε τίποτα το αξιοθέατο που αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο.

Ο δήμαρχος Ζακύνθου μιλώντας στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» είπε: «Είναι το πιο φωτογραφημένο μέρος στην Ελλάδα μετά την Ακρόπολη και τώρα είμαστε στα όρια του καιρού και να μην υπάρχει ναυάγιο. Είμαστε οριακά να το εξαφανίσει η θάλασσα. Εάν δεν πάρουμε σοβαρές αποφάσεις, θα το χάσουμε. Πρέπει να δοθούν οι ευθύνες σε κάποιον ώστε να το φτιάξει. Εμείς θέλουμε να το αναλάβουμε».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywa184pfxmp)