Ένας 62χρονος ιδιοκτήτης μπαρ σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου Ηρακλείου, εκτός από ποτά, «σέρβιρε» και… εκδιδόμενες γυναίκες σε πελάτες του μαγαζιού.

Έπειτα από πληροφορίες που έλαβαν οι αστυνομικοί ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εκδίδει γυναίκες σε θαμώνες του καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, έστησαν επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Διαβάστε επίσης: "Ο Άλλος Άνθρωπος": Με ποιον τρόπο θα μπορούσε η κοινωνική κουζίνα να είναι νόμιμη

Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη επισκέφθηκε το μαγαζί και αφού παράγγειλε το ποτό του, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του μπαρ να συνευρεθεί ερωτικά με μία από τις τρεις κοπέλες που βρίσκονταν στο μπαρ, μία 38χρονη Ουκρανή.

Η επιχείρηση οργανώθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου.

Λίγη ώρα αργότερα, και αφού ο αστυνομικός έδωσε δύο προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, για την ερωτική συνεύρεση που κοστολογούνταν 60 ευρώ, οδηγήθηκε από την 38χρονη σε μια γκαρσονιέρα που ο 62χρονος είχε διαμορφώσει στον πρώτο όροφο πάνω από το μπαρ.

Εκεί ο αστυνομικός αποκάλυψε την ταυτότητά του στην κοπέλα και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί που περίμεναν έξω από το μαγαζί, μπήκαν μέσα και συνέλαβαν τον 62χρονο και κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, μεταξύ των οποίων και το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Από τις τρεις κοπέλες (την Ουκρανή, μία Ρωσίδα και μία Ελληνίδα) συνελήφθη η Ελληνίδα, καθώς δεν κατείχε βιβλιάριο υγείας.

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο μπαρ του 62χρονου στο Μαλεβίζιο Ηρακλείου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν τα εξής:

- φακός με λειτουργία ηλεκτρικής εκκένωσης τύπου tαser

- συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης-tαser

- καταγραφικό από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας

Σε βάρος του ιδιοκτήτη του μπαρ σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία. Οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Ηρακλείου, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση και αφέθηκε ελεύθερος.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.