Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο πατέρας της 13χρονης την οποία ήθελε να αποπλανήσει ο 43χρονος παιδεραστής που παγιδεύτηκε από τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και συνελήφθη.

Διαβάστε σχετικά με το θέμα: Διατάχθηκε Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση από την ΕΛΑΣ για το βίντεο του Κοψιάλη με τη σύλληψη του παιδόφιλου

Ο Ηλίας Κασιμάτης,  μιλώντας στην εκπομπή Live News του MEGA, ανέφερε πως η 13χρονη κόρη του άρχισε να δέχεται μηνύματα από τον παιδεραστή, από ένα γυναικείο όμως προφίλ. Σιγά σιγά αυτό το προφίλ άρχισε να το «χοντραίνει» και τα μηνύματα που έστελνε να είναι ερωτικού περιεχομένου.

Πως ο πατέρας της 13χρονης και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έστησαν παγίδα στον 43χρονο παιδεραστή

Τότε ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος από εκεί και έπειτα μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, τον οποίο ενημέρωσε αμέσως, τον παγίδευσαν.

Άρχισε να μιλά αυτός μαζί του προσποιούμενος την 13χρονη. «Όταν άρχισα να μιλάω μαζί του αποκαλύφθηκε», είπε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, έλεγε «θα δεις θα σου αρέσει» ενώ ανέφερε πως το έχει κάνει αυτό και σε άλλες ανήλικες. Επίσης ο πατέρας είπε πως από αυτά που έχει ακούσει, βρέθηκαν κι άλλες συνομιλίες του με ανήλικες κοπέλες.

Υπενθυμίζεται πως για το βίντεο έχει διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση από την ΕΛΑΣ.