Σαράντα ημέρες πέρασαν από την ημέρα που ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή και βύθισε στη θλίψη τους οικείους του, τον καλλιτεχνικό κόσμο και τους θαυμαστές του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Το 40ήμερο μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο χωριό του, το Κοκκινοχώρι Παγγαίου στην Καβάλα, με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες να δίνουν το «παρών».
Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Καρράς: Η σκληρή, αλλά και λαµπερή ζωή ενός ''άρχοντα''


Σε στενό κύκλο το μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά

Το μνημόσυνο τελέστηκε παρουσία της γυναίκας του Χριστίνας και της κόρης του Ειρήνης Κεσογλίδη, του αδερφού του και του προέδρου του χωριού Χρήστου Διαμαντίδη. Η οικογένεια θέλησε να κρατήσει μακριά από τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους το μνημόσυνο, ενώ οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί ήταν περίπου 350.

Ανάμεσά τους, ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου και κουμπάρος του Βασίλη Καρρά, ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, η Έλλη Κοκκίνου, ο Χάρης Ακριτίδης, ο Νίκος Κοκλώνης και άλλοι.

Μετά το μνημόσυνο, η οικογένεια του Βασίλη Καρρά είχε οργανώσει και ένα τραπέζι για τα πολύ στενά πρόσωπα της οικογένειας, ενώ ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης τόνισε στο «Πρωινό» πως η σύζυγος και η κόρη του τραγουδιστή ήταν πολύ φορτισμένες συναισθηματικά.