Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η Ιεράπετρα από τον χαμό του Μάριου, του 17χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου 27/01, σε αυτοσχέδια πίστα motocross.

Αυτή την ώρα στον ναό της Αγίας Φωτεινής γράφεται η τελευταία πράξη της τραγωδίας, καθώς συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στον 17χρονο Μάριο, κρατώντας λουλούδια στα χέρια και με δάκρυα στα μάτια.


Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος, παρέα και με άλλους μοτοσικλετιστές, είχε βρεθεί στην αυτοσχέδια πίστα motocross, προκειμένου να προπονηθεί, όταν για άγνωστους λόγους ο νεαρός, ενώ βρισκόταν στον αέρα κατά τη διάρκεια άλματος, έπεσε από μεγάλο ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τον 17χρονο χωρίς τις αισθήσεις του, έχοντας όμως σφυγμό, μεταφέροντας τον στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

*Διαβάστε εδώ: Τραγωδία στην Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο "αντίο" στον 17χρονο που σκοτώθηκε σε motocross - Ψάχνουν τους υπευθύνους της αυτοσχέδιας πίστας

Ο 17χρονος εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

kideia_ierapetra