Σοβαρές κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αντιμετωπίζει ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, με τη μητέρα του να κάνει λόγο για δύσκολες οικονομικές συνθήκες διαβίωσης.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, γνωστός από τη δράση του στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», τις επόμενες ώρες θα παρουσιαστεί αυτοβούλως στον εισαγγελέα.

Τι απαντά η μητέρα του

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου υποστήριξε: «Τα χρήματα από την κοινωνική κουζίνα μπαίνουν στον δικό μου λογαριασμό. Πολλές φορές παίρνει και τη δική μου σύνταξη, αν δεν έχει να βάλει βενζίνη».


«Με έχει στενοχωρήσει και του το έλεγα κιόλας: "Θα σου τη φέρουν". Με τέτοιο αγώνα σε φωτιές, πλημμύρες, πολέμους, σε όλα. Όχι, δεν φοβάται, τι να φοβηθεί; Εφόσον δεν έχει τίποτα… Έχω να βάλω θερμοσίφωνα δύο χρόνια γιατί δεν έχει λεφτά να μου δώσει. Η σύνταξή μου είναι 280 ευρώ. Δυο χρόνια ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα μου», ανέφερε, επίσης, η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μιλώντας στην Ελισάβετ Οικονόμου.