Ο Κώστας Κρομμύδας μίλησε ζωντανά στο «Πρωινό» για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον δημιουργό της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όπως έγινε γνωστό από δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που έφερε στο φως το Πόρισμα της «Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες».

Κάναμε μαζί διανομές φαγητού

Ο Κώστας Κρομμύδας είχε πάρει μέρος οικειοθελώς πολλές φορές στις δράσεις της Κοινωνικής Κουζίνας. «Όχι μόνο γνώριζα τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, κάναμε διανομές φαγητού μαζί, έβλεπα έναν άνθρωπο να μοχθεί, να νοιάζεται, να τρέχει, να κοιμάται ελάχιστα. Πραγματικά, από χθες που άκουσα την είδηση κι εγώ δεν θέλω να το πιστέψω, είναι σαν να καταρρέουν πολλά πράγματα μέσα μου», ανέφερε αρχικά ο συγγραφέας.

Δεν έχει αποδειχθεί τίποτα

«Σε αυτήν την περίπτωση δεν έχει αποδειχθεί τίποτα κι ελπίζω να έχει γίνει πραγματικά μία παρανόηση, να έχει γίνει ένα λάθος. Όμως, πώς βγαίνουμε ξαφνικά και κατηγορούμε έναν άνθρωπο χωρίς εναντίον του να έχει αποδειχθεί κάτι;» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κρομμύδας, ο οποίος τόνισε ότι με αυτές τις ειδήσεις ίσως ο κόσμος τρομοκρατείται και θα σταματήσει να συνεισφέρει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: