Μπροστά σε μια οικογενειακή τραγωδία βρέθηκαν οι αστυνομικοί που έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακής στην οδό Ολύμπου στη Θεσσαλονίκη, μετά από κλήση που έγινε από ένοικο πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία από διαμέρισμα. 

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου και βρήκαν νεκρούς δύο άνδρες, που όπως αποδείχθηκε ήταν πατέρας και γιος, ηλικίας 84 και 46 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος ήταν στο κρεβάτι και ο 84χρονος καθιστός δίπλα του, με τα δύο πτώματα να είναι σε προχωρημένη σήψη.

Οι αστυνομικοί περιμένουν από τις ιατροδικαστικές αρχές που θα προχωρήσουν σε νεκροψία – νεκροτομή τις λεπτομέρειες για το χρόνο θανάτου των δύο ανδρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το χώρο της τραγωδίας απέκλεισαν από την αρχή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Θεσσαλονίκη: "Ίσως πέθαναν πριν τις γιορτές"

Την ίδια ώρα οι γείτονες -που είχαν να τους δουν εκτός διαμερίσματος αρκετές ημέρες- να αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε προβλήματα υγείας και ίσως «έφυγε» πρώτος, με τον συνταξιούχο πατέρα του να μην αντέχει στη συνέχεια.

«Ζούσαν μόνοι τους, ίσως να πέθαναν πριν τις γιορτές. Είχαν ανοιχτό παράθυρο, ίσως γι’ αυτό να μην έγινε αισθητή νωρίτερα η άσχημη μυρωδιά» τόνισε κάτοικος της πολυκατοικίας.