Oικογενειακή τραγωδία η οποία λαμβάνει διαστάσεις θρίλερ σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, καθώς πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί και οι δύο μέσα στο σπίτι τους, ενώ υπολογίζεται ότι ήταν στην κατάσταση αυτή, για τουλάχιστον επί δύο μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το μακάβριο θέαμα αντίκρισαν πρώτοι αστυνομικοί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ολύμπου. Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο για να ερευνήσουν την υπόθεση, όταν ένοικος της πολυκατοικίας κάλεσε ανήσυχος το «100», το μεσημέρι της Κυριακής (28/01), καθώς οι δύο άνδρες είχαν να δώσουν αρκετό καιρό σημεία ζωής, ενώ έντονη δυσοσμία εκλυόταν από το σπίτι τους.

Θεσσαλονίκη: Τι εξετάζουν οι Αρχές

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και άνοιξαν το διαμέρισμα εντόπισαν νεκρούς τους δύο άνδρες. Ήταν ηλικίας περί τα 80 και 40 ετών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εξέτασαν το διαμέρισμα και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Στο σημείο μετέβησαν ιατροδικαστές για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στις σορούς τους, οι οποίος όπως διαπιστώθηκε παρέμεναν εκεί για διάστημα άνω των 60 ημέρων.

Οι σοροί των δύο ανδρών θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Διαβατών για τη διενέργεια νεκροτομής, η οποία θα δώσει «φως» στα αίτια θανάτου των δύο ανδρών.